Consultanţă pentru concursul WIF

2006

Festivalul a cuprins diverse manisfestări dedicate web design-ului, cum ar fi: conferinţe de afaceri (Webdesign International Market), seminarii pe teme de tehnologie a informaţiei şi expoziţii IT, la care iau parte mai bine de 400 de experţi în domeniul Internetului, specialişti în domeniul înaltei tehnologii şi comunicaţiilor, creatori în domeniul designului, editori, profesionişti în publicitate şi multimedia şi, în premieră oameni de afaceri, însă evenimentul cel mai important al festivalului a fost concursul de webdesign ce a avut loc pe parcursul a 24 de ore.

Acest festival a reprezentat o oportunitate si în privinţa întăririi relaţiilor deja existente dintre Franţa şi România, ţara noastră bucurându-se de aprecierea organizatorilor şi a oficialităţilor locale franceze.

GreenPixel a oferit servicii de consultanţă grupului H.I.T. Park în organizarea şi jurizarea preselecţiei de la noi din ţară. Astfel, am participat în mod direct la evaluarea echipelor înscrise în concurs şi totodată ne-am ocupat de trainingul echipei câştigătoare pentru competiţia internaţională de la Limoges, Franţa.