Timisoreana

Am preluat contul Bere Timisoreana pe Facebook de cand avea doar... fani. Cu o strategie coerenta si cu un efort sustinut pe zona de mentenanta am reusit sa crestem contul pana la 150.000 de fani.

Avand un engagement rate de peste 3%, pagina de Facebook Timisoreana a devenit un model de urmat pentru paginile de acest gen. Am creat pentru Pagina peste 30 de aplicatii, 50 de taburi, am scris peste 2000 de statusuri, am realizat peste 700 de poze, am organizat peste 100 de concursuri si am raspuns la peste 100 de mesaje.

Dintre aplicatii "Ghiceste Scorul" s-a bucurat de un succes fulminant aducand 25.000 de fani in 2 saptamani, iar ultima campanie din 2012, "Colindatorii" a mai adus 5000 de likes intr-o singura luna.

Ne-am mentinut in top 5 pagini pe Mancare si Bautura si am ajuns in top 5 cu aplicatii conform Facebrands.ro. Am vorbit despre subiecte ca legende, fotbal adevarat, nationala, romani valorosi, traditii, serbari, Timisoara, prietenie, voie buna, hangita, povesti, Cupa Romaniei, urari, jocuri si multe altele.