Proiect Bucureşti

2009 | site de prezentare

Din filozofia de business se evidenţiază atenţia deosebită pentru nevoile clienţilor şi livrarea la timp a unor servicii de calitate. Încă din 1953, şi-au propus să depăşească aşteptările clienţilor având ca baze solide experienţa şi recunoaşterea performanţelor.

Ce am realizat?

Compania îşi dorea un site care să reflecte amploarea proiectelor realizate şi diversitatea tipurilor de servicii pe care aceasta le oferă în prezent. În noul site creat am încercat să aducem compania cât mai aproape de imaginea pe care aceasta şi-o doreşte: o companie modernă, cu o experienţă de peste o jumătate de secol.

Pentru a asigura succesul acestui proiect şi a crea companiei imaginea dorită, echipa noastră a realizat toţi paşii necesari îndeplinirii acestui scop. Astfel, am început prin a realiza arhitectura informaţională şi designul informaţional. Toate informaţiile destinate site-ului au trecut printr-un proces atent de traducere şi copywriting, fiind apoi încadrate într-un design care să dea un plus de valoare şi inovaţie expunerii proiectelor din portofoliu.

Partea creativă a fost implementată prin dezvoltare HTML şi programare Flash. Considerăm că în momentul de faţă site-ul pune la dispoziţia utilizatorilor un ghid de arhitectură a oraşului Bucureşti, precum şi informaţii despre o companie experimentată, adaptată celor mai noi cerinţe de proiectare de arhitectură şi urbanism.

  • proiect-bucuresti-main
  • proiect-bucuresti-secondary