Connex.ro

2003 | website de corporaţie

Initial Mobifon opera 4 brand-uri majore: Connex, Xnet, ConnexGo si MyX. Decizia management-ului a fost de a unifica toate brand-urile sub umbrela de brand Connex, fapt ce a necesitat reunirea site-urilor într-unul singur.

Desigur, existau agenţii diferite care se ocupau de site-uri diverse, iar volumul de muncă necesar pentru unificare ar fi fost mult prea mare pentru oricare dintre agenţiile disponibile. S-a optat aşadar pentru derularea proiectului folosind resursele a două agenţii - GreenPixel şi Grapefruit.

În cadrul proiectului am colaborat impecabil cu Grapefruit avand în general acelaşi nivel de pregatire şi o bună relaţie profesională între cele două agenţii lidere în clasamentul reputaţiei la vremea respectivă. Responsabilităţile au fost împărţite, dar la finalul proiectului produsul rezultat era perfect consistent şi nu se puteau deosebi locurile unde au acţionat cele două agenţii.

Nu putem fi 100% siguri, dar este foarte posibil că acesta este primul proiect din România în care două agenţii au lucrat împreună, generând un produs unitar cu o responsabilitate atât de mare. Suntem aşadar mândri că facem parte din acest exemplu!