Calendar Laura Cosoi

O campania de imagine in care Bijuteria Teilor si Laura Cosoi si-au unit fortele pentru a promova noul magazin online. Practic, primii 1000 de clienti din magazinul online primeau in cadrul unei promotii speciale un calendar cu Laura Cosoi.

Campania a inclus sedinta foto, realizarea unui clip de making of, blogging, campanie pe social media, media buying, google ads si landing pages de teasing si lansare.

Site-ul bijuteriateilor.ro a fost mijlocul principal de comunicare al campaniei, acesta servind ca principal mijloc de prezentare a campaniei. In social media, notorietatea a fost asigurata de Facebook Sponsored Stories, comunicare pe pagina Bijuteria Teilor, dar si pe canalele Laurei Cosoi (Facebook si blog).

Datorita calendarului, presa a preluat asocierea Laura Cosoi si Bijuteria Teilor, aducand notorietate brandului. Prin postarile de pe blog si cele de pe Facebook, campania de comunicare a magazinului online a iesit din tiparele clasice. Lansarea magazinului a fost asociata unui VIP important din tara si a mentinut in atentia clientilor actuali potentialul de crestere a brandului.

Viralitate: Continutul video si foto al campaniei a fost viralizat prin intermediul Youtube si Facebook ajungandu-se la preluari multiple din partea utilizatorilor, dar si a presei. Clipul de making - off al calendarului a trecut de 10.000 de views dupa o luna de campanie. Articolele au generat peste 675 shares si 250 de like-uri pe Facebook la postari.

  • Teilor-1.jpg
  • Teilor-Landing-1.jpg
  • teilor_laura2
  • teilor_laura3
  • teilor_laura4
  • Teilor_laura1