Fii selectioner la Nationala

2012 | facebook app

Mai mult decat o aplicatie "Devino Selectionerul Nationalei" a fost unul dintre jocurile preferate a utilizatorilor pe pagina de Facebook Bere Timisoreana. Avand doua etape, aplicatia transpunea practic activitatea Nationalei in online. Mai mult implica utilizatorul emotional, dar si strategic in jocul celei mai indragite echipe de fotbal din Romania. Practic trebuia sa selectezi jucatorii in meciurile sustinute de Echipa Nationala in campania de calificare pentru Cupa Mondiala de Fotbal 2014.

In prima faza utilizatorii aveau la dispozitie o lista cu toti jucatorii din Liga 1 din Romania si toti stranierii. Acestia trebuiau sa aleaga dintre ei lotul care credeau ca va fi convocat pentru meciul imediat următor. Dupa anuntarea convocarilor, pentru fiecare jucator corect ales primea 10 puncte. Dupa fiecare faza, 11 utilizatori, in ordinea punctajelor primeau bilete la meciurile naţionalei din preliminariile CM 2014 care se vor disputa acasa.

Cu un mecanism complex si un design atractiv, aplicatia a adus cateva zeci de mii de ai Nationalei pe pagina si a sporit engagementul cu pana la 10%.

  • Timisoreana_NFT_echipa