Serbarile Interactive Timisoreana

2010 campanie de activare on-premise

Am inceput aventura noastra prin ţara cu orasul Targu Jiu. La Timisoara, al doilea oras in care am oprit, pe langa concerte sustinute de Zob, Cargo, Zero, Holograf şi Pasarea Colibri, s-au alaturat si Zdob si Zdub. In Resita, Oradea si Targoviste, am trait trei week-end-uri minunate alaturi de fani veniti special pentru unele dintre trupe (cum a fost în cazul celor de la Zob) sau cu mii de oameni care nu i-au mai auzit de ani buni pe cei de la Pasărea Colibri. Iar urmatoarele opriri au fost la Ploiesti, Buzau, Bacau si Braila.

De-a lungul tuturor zilelor de Serbari, echipa GreenPixel a activat on-site transmitand si updatand constant conturile de social media si site-ul, pentru ca utilizatorii, indiferent de oras sa se simta direct implicati in petreceri.

De asemenea, in cadrul Serbarilor am organizat concursuri prin care am crescut engagement-ul si am sporit distractia. Mai exact am plasat indicii si ghicitori in locatie, iar oamenii erau invitati sa trimita sms pentru a intra in tragerea la sorti pentru premii.

Integrarea cu platforma de sms-uri s-a dovedit o alegere inspirata, concursurile bucurandu-se de un mare succes in randul publicului adunat.

  • serbari2010_public