cu Pepsi la RoBlogFest'08

2008 | aplicatie interactiva

Roblogfest este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului în ceea ce priveşte bloggingul în particular sau comunitatea de internet din România în general şi singura competiţie naţională care premiază excelenţa din blogosferă - popularitatea, profesionalismul sau modul de folosire a mediului din jurul unui blog. Prima ediţie a avut loc în 2006 din initiaţiva lui Dragoş Novac cu scopul întăririi comunităţii bloggerilor din România.

Evenimentul este gândit ca un concurs care premiază cele mai populare bloguri din dot ro şi a evoluat în timp adaptându-se la tot ceea ce înseamnă fenomenul de blogging din România. Unul din principalii sponsori ai evenimentului a fost Pepsi.

Pentru ediţia din 2008, GreenPixel a dezvoltat pentru Pepsi o aplicaţie intereactivă pentru toţi participanţii la eveniment. Creat pe conceptul de blog, am creat o aplicaţie flash prin care invitaţii îşi puteau scrie gândurile iar acestea urmau să fie proiectate pe un "desktop" unde se reuneau toate comentariile trimise până în acel moment.