opiniile clienţilor

ne-am oprit la un moment dat din actualizarea acestei secţiuni, dar promitem să adăugăm curând şi alte opinii de la clienţi...

"TAROM a ales sa lucreze cu GreenPixel nu numai datorita excelentelor referinte primite in procesul initial de selectare a unei agentii web, cat si datorita calitatii serviciilor prestate, a experientei agentiei in domeniul online, precum si a profesionalismului manifestat de-a lungul timpului. GreenPixel este proactiv si de incredere. Apreciem in mod deosebit colaborarea de calitate, flexibilitatea solutiilor oferite precum si implementarea tehnica a proiectelor.

Alegerea GreenPixel pentru a gestiona prezenta online a Companiei TAROM pe parcursul a mai mult de sapte ani de colaborare s-a dovedit inspirata."
Silvia Columb - Chief Commercial Officer / TAROM


"GreenPixel has been a valuable partner who has displayed flexibility in helping us achieve our business objectives while delivering good quality, sometimes even with short timelines. The team at GreenPixel has excellent technical expertise as well as very good insight into the online consumer. GreenPixel is definitely one of the better online agencies in Romania, both from a creative and strategic standpoint."
Stephanie Jackson, Senior Director Online, Vodafone


"Consecvenţa cu care GreenPixel ne-a asistat la fiecare pas şi insistenţa lor de a nu se abate de la regulile brand-ului în ciuda termenelor limită foarte stricte, au fost esenţiale. Am obţinut exact ceea ce aveam nevoie, dar nu ştiam la acel moment: nu doar un website, ci un instrument de bază în comunicarea noastră cu clienţii, de mare ajutor pentru noi în a afla ce vor aceştia cu adevărat."
Ana Cernat - Chief Lending Officer, Domenia Credit


"Despre Green Pixel se pot spune multe. Trei lucruri sunt însă cu adevărat importante: creativitatea, înţelegerea nevoilor clientului şi implementarea tehnică a proiectelor."
Alin Zăinescu - Director Executiv, SNSPA / UVA


"Ca orice creator de brand, am facut brieful de brand [...] am aplaudat consistenţa pe care a demonstrat-o Green Pixel în aplicarea regulilor de brand la vectorul de comunicare virtuală."
Aneta Bogdan, MCIM - Managing Partner, Brandient


"Am avut în tot acest timp o colaborare extraordinară şi mărturisim că am simţit în voi toţi o implicare cel putin egală cu a noastră. Sperăm să nu vă opriţi aici şi la fel de mult ne dorim ca toţi colaboratorii noştri să fie aşa cum aţi fost voi."
Carmen Iorgoveanu - Marketing Manager, Banca Românească


"Ce apreciez la Green Pixel încă din 2001, este că pentru fiecare element grafic există o raţiune provenită din marketing sau comunicare, altfel spus din mediul business. Au înţeles poziţia, mediul de afaceri şi necesităţile noastre de comunicare, şi ne-au propus soluţii clare şi concise, nu desene."
Gabriel Muşat - Director General, Datanet Systems


"Dintre mai multe agenţii de web design româneşti, am ales Green Pixel pentru realizarea site-ului Xnet. Am constatat, pe parcursul proiectului, că a fost o alegere înţeleaptă. Deschişi, proactivi, creativi, profesionişti!"
Lucian Lupaşcu - Product Manager, Mobifon SA


"Sprijinindu-ne în crearea şi consolidarea unei noi imagini a companiei noastre, prin realizarea noului site al Romtelecom, Green Pixel ne-a ajutat să scoatem încă o dată în evidenţă orientarea spre clienţi şi angajamentul de a oferi răspunsurile potrivite la orice problemă în materie de telecomunicaţii. Promptitudinea cu care au răspuns mereu solicitărilor noastre, creativitatea şi profesionalismul echipei Green Pixel ne-au dovedit că am facut o alegere cum nu se putea mai bună"
Dan Pazara - Director Relaţii Externe, Romtelecom


"Primul proiect dezvoltat cu Green Pixel a fost ceva clasic, un site destinat vânzărilor, dar flexibilitatea, iniţiativa şi dorinţa de a face lucrurile bine, ne-au convins să le incredinţăm şi al doilea proiect care a solicitat mult mai amplu capacităţile de creaţie şi inovaţie atât ale echipei lor, cât şi ale noastre. Calitatea Green Pixel o pot defini prin atenţie la detaliu şi disponibilitatea mare de a face lucruri ce se diferenţiază."
Dragoş Grigoriu - Preşedinte, TEMPO Advertising


"Bright Byte was vey impressed at the quality of work that Green Pixel produced as well as their committment to customer staisfaction... especially as the work was produced remotley"
David Holding - Managing Partner, BrightByte Consulting


"Definirea identităţii pe web a oricarei firme care se respectă nu este un proiect uşor. Este nevoie de un creator de imagine competent şi pasionat de ceea ce face. Cu siguranţă, GreenPixel dă undă verde succesului într-un astfel de proiect."
Aurel Zidaru - Fondul Româno-American de Investiţii (RAEF)


"Felicitări pentru poziţia de Agenţia Web a anului 2004. Suntem mândri că Fundaţia Estuar a ales una dintre cele mai bune companii de web pentru realizarea site-ului său de prezentare. Sperăm într-o colaborare fructuoasă şi pe viitor."
Mihaela Mohorea - Director Executiv, Fundaţia Estuar