Smartree

În 2004, compania a organizat un pitch pentru selectarea unei agenţii care să ajute Smartree să realizeze şi să implementeze o campanie de promovare online. Echipa noastră a fost aleasă pentru a crea designul şi a implementa site-ul Smartree.biz în 2002, iar 2 ani mai târziu pentru a crea un nou design, care să se potrivească mai bine nevoilor companiei ce se afla în continuă creştere.

Tot noi am fost cei care am realizat designul pentru Interfaţa cu utilizatorul (UI) şi strategia pentru a ajunge la rezultate cât mai bune în ceea ce priveşte experienţa utilizatorului pe site (UX). În acest sens, ne-am asigurat că producem un layout unitar şi branded pentru toate produsele Smartree, în toate ce1e 12 aplicaţii.

Extinderea geografică a reţelei Smartree precum şi previziunile de dezvoltare ne impun să comunicăm online din ce în ce mai mult şi mai variat. Soluţia Green Pixel este flexibilă, intuitivă şi ne-a permis să trecem de la un website de corporaţie static la interacţiunea autentică cu toţi vizitatorii acestuia, interacţiune pe care o putem acum adapta nevoilor şi solicitărilor fiecărei categorii de utilizatori
Andreea Ionescu, Marketing Manager la Smartree.