Sanoma Hearst Romania

Sanoma Hearst România publică 17 titluri în print şi operează 15 site-uri web, fiind unul din primele trusturi de presă din România. Potrivit datelor furnizate de SATI, divizia new media a Sanoma Hearst se află în topul celor mai mari publisheri online pe segmentul feminin.

GreenPixel participă la ascensiunea Sanoma Hearst în mediul online prin dezvoltarea a 6 portaluri de conţinut. Colaborarea începe în 2006, prin lansarea portalul mami.ro, proiect care reuşeşte să câştige la Internetics trei premii. Cel mai recent proiect online dezvoltat împreună este harpersbazaar.ro, lansat în noiembrie 2008.

După aproximativ 3 ani de lucru împreuna, ca publisher am mai notat pe whitelist şi insight-ul pe comportamentul consumatorului de internet, cu tot cu întelegerea şi respectarea bunelor practici, atenţia la detalii, feedback-ul şi suportul competent pe tot ce ţine de usability, online-marketing şi content management, creativitate maximă şi un soi de revoltă tacită, dar îndăratnică împotriva lui "merge şi-aşa".
Flavia Cozma
Managing Web Editor Sanoma Hearst