Ringier România

Grupul Ringier este cea mai mare companie media din Elveţia, cu numeroase operaţiuni în alte ţări, având în total peste 6000 de angajati. Ringier publică peste 100 de titluri în 11 ţări şi produce 14 programe TV, are peste 20 de platforme online şi 10 tipografii. Ringier România este lider în presa scrisă cu peste 12 titluri, fiecare ocupând poziţii de top în categoriile respective.

Portofoliul companiei în România include Capital, Evenimentul Zilei, Libertatea, ProSport, Bravo, Bravo Girl, Bolero, Libertatea pentru femei, Lumea femeilor, TV mania, TV Satelit şi Unica.

Am început să lucrăm din 2008 când am preluat evz.ro. În urma câştigării Evenimentul Zilei drept client, am îmbunătăţit funcţionalitatea site-ului, ocupându-ne în special de repararea bugurilor şi de mentenanţă. Am lucrat, astfel, mai mult pe partea tehnică, pentru a rezolva nemulţumirile clienţilor cu privire la acest site, aparţinând unei publicaţii scrise de mare tiraj. Site-ul evz.ro este în continuare administrat de echipa Green Pixel, pentru a asigura scalabilitatea şi stabilitatea portalului de ştiri.

"Atunci când primeşti un site care nu îndeplineşte aşteptările tale, şi cu atât mai puţin ale comunităţii on-line, cauţi să îndrepţi lucrurile cât mai repede. De aceea, am solicitat suportul Green Pixel punctual pentru cosmetizarea site-ului şi pentru ordonarea mai logică a elementelor în pagină, precum şi îmbunătăţiri legate de viteza şi stabilitatea serverelor." Dragoş Dionisie, IT Manager