Pagini Aurii

Pagini Aurii deţine peste 70% din piaţa de ghiduri clasificate din România, din portofoliul companiei făcând parte produse precum Pagini Aurii, Pagini Albe, Contact B2B şi Pagitur. Compania editează 43 de ghiduri, cu o circulaţie anuală de 2,2 milioane de copii.

www.paginiaurii.ro este un instrument de business performant, printre avantajele companiilor listate pe site numărâdu-se posibilitatea de a opta pentru diferite anunţuri şi afişări, expunerea către un public larg, publicitate targetată (domeniu- zonă), afişarea pe hartă, traducerea gratuită în engleză a detaliilor afacerii.

Colaborarea a început din toamna anului trecut (2008), clientul având iniţiativa curajoasă mai ales în contextul românesc de a se muta din spaţiul real în cel virtual, şi de a investi în relaţia cu utilizatorii. Venind din partea unui brand de tradiţie din România, acest lucru nu a putut decât să ne bucure, mai ales că prin acest început încurajează alte companii de acest gen să facă acest pas.

Printre serviciile oferite acestui client se numără realizarea de aplicaţii, dar mai ales consultanţă în mediul online, şi în dezvoltarea afacerii Pagini Aurii pe acest canal de comunicare. Lucrăm împreună pentru rezultate şi eficienţă în poziţionarea companiei ca un brand inovativ.