Magnetique

Magnetique Marketing reprezintă unul dintre cei mai inovatori publisheri online din România, cu un portofoliu bazat pe reviste cu apariţie exclusiv online.

În noiembrie 2006, lansăm împreună Maze.ro, prima revistă de călătorie din România, urmată de relansarea în februarie a Stilletto.ro, un brand important de fashion şi lifestyle feminin, şi MenReport.ro, proiectul prin care Magnetique intra pe slab dezvoltata nişă de lifestyle masculin.

În 2007, Green Pixel a fost alături de Magnetique în cadrul lansării Stiletto TV, lucru ce a determinat ca Stiletto.ro să devină prima revistă cu conţinut video actualizat zilnic. Integrarea video playerului în platforma de CMS şi realizarea preponderentă de conţinut video a reprezentat o noutate în domeniu, şi a lansat un nou trend în rândul revistelor online pentru femei.

Am reuşit să oferim clientului o viziune strategică asupra comunicării online, o soluţie stabilă de content management, şi instrumentele necesare pentru a creşte ponderea interactivităţii şi a conţinutului generat de utilizatori în site.