Imagoo / Vodanet

Imagoo s-a poziţionat ca o revistă electronică specializată în imagine, comunicare, publicitate care se adresează profesioniştilor din industria de advertising, clienţilor acestora, dar şi studenţilor şi publicului larg interesat de aceste domenii.

Imagoo a ieşit pe piaţa online în anul 2003, cu site-ul Imagoo.ro, unul dintre primele site-uri despre publicitate din România. Anul următor a fost lansată şi revista tipărită.

În 2004 se lansează noua versiune a portalului Imagoo, parte a parteneriatului realizat între client şi GreenPixel, cu scopul de a promova pe termen lung bunele practici în materie de web design, comunicare şi branding o­nline.

După 4 schimbări de imagine, toate realizate cu ajutorul GreenPixel, Imagoo îşi schimbă domeniul online şi conceptul de prezentarea devenind Imagoo.nu.

Construit pe platforma de content management Avandor CMS, site-ul Imagoo a beneficiat pe parte tehnică de implementarea unui engine de newsletter, iar pe partea de creativitate şi comunicare, de layout-uri, strategie şi conţinut.