ING Asigurări de viaţă

ING Asigurări de Viaţă si ING Fond de Pensii fac parte din ING Group, instituţie financiară internaţională de origine olandeză, care oferă servicii bancare, de asigurări şi de managementul activelor unui număr de peste 85 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii, din 50 de ţări.
Principalul scop al clientului a fost consolidarea informatiilor despre asigurări şi pensii într-un un site cu un look proaspăt, o abordare user-friendly, cu o structură a informaţiei clară, organizată în funcţie de utilizatorul vizat.
Am apreciat promptitudinea cu care echipa Green Pixel a răspuns la solicitări, inventivitatea şi minutiozitatea cu care s-au aplecat asupra fiecărui element livrat aşa încât să se asigure că fiecare decizie ţine cont de nevoile şi obiectivele consumatorului final.
Magda Popescu,
Senior Marketing Communication Officer, ING Asigurări de Viaţă

Am realizat un design inovativ, un conţinut mai aproape de limbajul clienţilor şi cu o structură cât mai clară. Toate aceste aspecte s-au contopit într-un site care să demonstreze, încă o dată, grija pe care o are ING faţă de clienţi.