Domenia Credit

Domenia Credit este o societate de credit ipotecar înfiinţată în anul 2003, având ca scop facilitarea unui acces rapid în condiţii avantajoase pentru cetăţenii români (achiziţie, renovare şi construire de locuinţe).

Colaborarea cu Domenia Credit s-a materializat în 2004, prin site-ul corporate domeniacredit.ro. În cadrul proiectului, am oferit şi servicii de consultanţă în strategia web şi organizarea informaţiei, realizând, de asemenea, strategia de comunicare.


Colaborarea Domenia Credit - GreenPixel merge dincolo de realizarea unui simplu website. Pentru noi acesta reprezintă un valoros mijloc de a ne face cunoscuţi în rândul publicului nostru ţintă, format în majoritate din tineri cu acces la internet. În plus, GreenPixel ne-a pus la dispoziţie un instrument de marketing ce ne va ajuta să ne cunoaştem mai bine clienţii şi să putem veni în sprijinul nevoilor acestora.
Carmen Retegan - Director General Domenia Credit

Noutatea a constat în integrarea posibilităţii de a solicita online un credit pentru locuinţă, precum şi o procedură de pre-calificare pentru credite. Colaborarea a rezultat de asemenea în nominalizarea pentru Cel mai bun site de Bănci-Finanţe la Internetics 2004.