Tempo Advertising

Agenţia oferă servicii în piaţa de comunicare alături de Rogalski Grigoriu, divizia specializată în relatii publice, Tempo Media, servicii de planificare şi cumpărare media şi Brand Motion, strategie de comunicare si branding.

În 2001, Tempo Advertising a lansat noul serviciu de vânzări de publicitate TV în regim last minute sub marca extraTempo. Cu această ocazie, am fost contactaţi pentru a-l promova. Soluţia oferită de echipa noastră a fost o reală bursă de media, oferind informaţii actuale, sub umbrela unui magazin online. Proiectul a însemnat conceperea şi dezvoltarea soluţiei de software ce rula întregul sistem.

Un an mai tarziu, am creat o galerie virtuală, ce funcţiona asemeni unui shop online şi permitea vizitatorilor, din ţară sau străinătate, să achiziţioneze obiecte de artă folk.

Primul proiect dezvoltat cu Green Pixel a fost ceva clasic, un site destinat vânzărilor, dar flexibilitatea, iniţiativa şi dorinţa de a face lucrurile bine, ne-au convins să le încredinţăm şi al doilea proiect care a solicitat mult mai amplu capacităţile de creaţie şi inovaţie atât ale echipei lor, cât şi ale noastre. Calitatea Green Pixel o pot defini prin atenţie la detaliu şi disponibilitatea mare de a face lucruri ce se diferenţiază." Dragoş Grigoriu - Preşedinte, TEMPO Advertising