Ines Advertising

Odată cu redefinirea identităţii diviziilor iNES Group (în special Internet şi media/advertising), divizia de publicitate a iNES ne-a solicitat pentru a concepe şi crea un site web potrivit repoziţionării agenţiei. Colaborarea cu Ines a însemnat dezvoltarea mai multor lucrări şi proiecte ce ne-au adus ulterior recunoaştere internaţională.

În 1999 şi 2000 ne-am implicat în crearea siteului Fox Kids şi a unui alt spaţiu de divertisment online dedicat copiilor - fk.ro.

Câţiva ani mai tarziu, în 2003, ne-am ocupat de crearea imaginii dorită online. Siteul INES Advertising foloseşte un concept original care a reuşit să obţină multe aprecieri datorate experienţei de navigării inovatoare şi a experienţei plăcute de utilizare. www.inesadvertising.ro realizat de Green Pixel a câştigat premiul Outstanding Website la cea de-a opta ediţie a WebAward Competition 2004, unul dintre cele mai prestigioase concursuri anuale de design şi dezvoltare web, organizat de Web Marketing Association (Asociaţia de Marketing pe Web din Statele Unite).

Când am prezentat draftul proiectului www.inesadvertising.ro echipei Green Pixel, nu ştiam cu exactitate care va fi imaginea finală a site-ului. Ştiam însă că rezultatul trebuie să fie unul care să iasă în evidenţă şi mai ales să reflecte percepţia firmei noastre în şi despre publicitate. Interactivitatea dintre cele două echipe care au lucrat la realizarea proiectului a avut rezultatul scontat." a declarat Gabriel Negoescu, Media & Advertising Manager la iNES.