Brandient

Brandient este una din cele mai respectate agenţii de branding din Europa de Est, care a câştigat multe premii naţionale şi internaţionale pentru lucrările sale. Printre serviciile puse la dispoziţia clienţilor săi se numără servicii de auditare de brand, strategie de brand, naming, corporate identity, digital branding şi comunicare internă/externă de brand.

I-am ajutat pe cei de la Brandient să îşi definească prezenţa online într-un mod cât mai apropiat de viziunea şi obiectivele sale. Totodată, am lucrat îndeaproape pentru câţiva clienţi precum Domenia Credit, Smartree şi alţii.


Noi am fost primul colaborator al companiei Brandient, în 2005 implicându-ne în prezentarea brandului prin dezvoltarea designului şi structurii site-ului.

Pe parcursul a trei ani, am avut satisfacţia să colaborăm în proiecte de branding şi webdesign pentru mai mulţi clienţi, pentru care am gândit strategii de imagine în spaţiul online. Site-urile create au obţinut nu doar recunoştinţa clienţilor noştri, dar şi aprecierea colegilor din industrie, exemplificată prin premiile câştigate.